[this | this | this | is nuclear war.]

Mi-a plăcut asta. M-a făcut să-i zic lu’ tata să-mi ia joc de şah. Pornind de la premiza că n-o să dau niciodată în demenţă-apropiată-de-schizofrenie pentru un joc. Lujin ăsta e uşor de asociat în capul meu cu matematicianul ăla schizofrenic din filmul A beautiful mind. Dar dacă el e nebun, atunci femeia care s-a gândit să se mărite cu el e plecată de tot de-acasă. Chestia asta m-a intrigat. Ce femeie cu toate ţiglele pe casă poate să vrea să se mărite cu un campion de şah psihopat, ajuns la patruj’ de ani, neîngrijit, gras şi bădăran? Care nici măcar în noaptea nunţii nu-şi face datoria de soţ. Strigător la cer. Dar na, să zicem că e de înţeles, avea 25 de ani şi era nemăritată şi necurtată, ce să-i ceri? În afară de devotamentul ăsta paralel cu orice urmă de-a mea de înţelegere, cartea-i faină. Până la urmă îmi place rusul ăsta, zic.

***

tiny feetŞtiu, capătul ăla de mână trebuie retuşat.

***

Îmi răsuna în cap azi chestia aia din titlu, dintr-o melodie de industrial, nu mai ştiu care şi de-a cui, şi tuna ăla în căştile mele THIS *pauză* THIS *pauză* THIS *pauză mai scurtă* IS NUCLEAR WAR. Şi mi-am dat seama că am chef să fac experimente pe părul meu. O să mă tund scurt şi-o să mă vopsesc brunetă. Cât de curând.

Reclame

2 responses

  1. eu m-aș mărita cu un campion de șah, neîngrijit, gras și bădăran, ajuns la patrujdeani. Mereu am avut o pasiune pentru marginalii ăștia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s