riding the gravy train

Cu chiu cu vai am reuşit să termin luciditatea. Şi chiar dacă am citit din ea odată la 3 zile mi-a plăcut. Îi, într-adevăr, continuare a orbirii, zic eu, dar mi s-a părut trist că în asta finalul nu mai e fericit ca-n prima.

Planurile de sabotaj au fost anulate, aşa că numărul majoratelor s-a înjumătăţit, dar nu fu bai, că şi-aşa îi epuizant să faci şmotru (denumit generic „curăţenie generală”) toată ziua şi apoi să-ţi testezi limitele ficatului.

În sfârşit m-am tuns scurt. Şi m-am făcut şi brunetă. *hepihepigioigioi*

Stimaţi cetăţeni care vă apropiaţi de mine oriunde, oricând, indiferent de circumstanţe, în această lume şi viaţă. Vă rog. Vă rog din tot sufletul. Faceţi cunoştinţă cu apa şi săpunul. E pentru binele omenirii. M-am săturat de amestecuri de ceapă, transpiraţie şi rachiu. Mulţumesc.

Îi amuzant că ploadele de 10 ani vorbesc despre băieţi. Folosind chiar expresia „îi bun” la adresa vreunui semi-bărbat. O fi. Nu întreb la ce.

M-a scos din pepeni azi o babă. Cred că dezvolt antipatie cronică faţă de babe. N-am nimic cu ele când stau departe. Dar când îmi invadează spaţiul pe o rază de 5 m în jur, mârâi. Toate, dar absolut toate babele cu care mă intersectez zic de tânăra generaţie că-i depravată, că nu ştim să respectăm pe nimeni, că suntem nesimţiţi şimultealtele. Mnoh, şi-n cazu’ ăsta nu-mi explic cum o babă, sfidându-mă cu privirea, se furişează în faţa mea la tejgheaua unui chioşc. Nu-mi explic. Se uita cu ochii beliţi la mine şi se infiltra mişeleşte în faţa mea.

Atunci când simţurile-ţi sunt afectate de amestecul sus-amintit (ăla cu ceapa etc.), îţi pierzi cumpătul. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, nesimţire pentru nesimţire. „Cucoană, mata nu vezi că-i rând aici?”. Mă aşteptam să cârâie că-s prost crescută, dar nimic. Şi-a mişcat hoitul la coadă şi am dat peste altă molie.

Chiar, cum poate un magazin să se cheme Ulpiana? Vine de la ulpă? Ori îs eu bolnavă, ori patronu’. Cert e că vânzătoarea aia e cea mai proastă din câte am întâlnit. Să citez:

eu: Cu ce aveţi chipsuri la pungă mare?

ea: Lays şi Chio Chips.

eu: Io întreb CU CE, nu ce marcă.

ea: A, păi ziceţi ce vreţi şi io vă zic dacă am.

!@#$%^. Şi ceva conversaţie despre vreme şi provenienţa ta biologică nu vrei să facem? Sictir.

Mă obsedează asta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s