Geoană se grăbeşte ca fata mare la măritat

ţopăia el ca un copil care-l vede pe moş crăciun. i-a mulţumit lui dumnezeu, ca să arate cât de bun creştin e el (cât urăsc parada asta creştină). i-a mulţumit mă-sii care se uita la televizor. i-a mulţumit lui floricel care, aparent, e învingătorul moral al turului 2, pentru că fără el nu se făcea nimic. a precizat de prietenia şi respectul dintre el şi floricel ca şi cum nici nu s-ar fi întâmplat vreodată ca floricel să-l jignească în public. oricum floricel a fost literalmente curva campaniei, pentru că s-a prostituat politic ca să apuce şi el o ciozvârtă de ciolan de unde se fură mai masiv. geoană e în culmea gloriei, cre’ că s-a pus pe băut. e în extaz. are orgasm politic. îl depăşeşte situaţia, cred că nici nu se aştepta.

totuşi, stăpâniţi-vă. acum 5 ani era aceeaşi situaţie, cu bombonel care ieşea winner de la exitpolluri. trendul zilei de azi se pare că e în favoarea lui băse. voturile din străinătate se pare că tot în favoarea lui băse sunt. rezultatele sunt foarte strânse, practic diferenţele îs cât marjele de eroare. deci să aşteptăm să se numere voturile, nu ne pronunţăm.

plus: băsescu nu e genul de om care să afirme ceva fără să fie sigur de ce spune. dacă avea dubii în privinţa avantajului său în faţa lui geoană, n-ar fi spus clar că a câştigat alegerile.

şi-acuma, să fim serioşi. chiar dacă (dacă!!) iese mirciulică şef la cotroceni, iese la diferenţă extrem de mică de băse. şi asta cu tot cu alianţele peste alianţe făcute de psd. că fără coaliţia asta anti-băse, nu primea geoană nici 30% voturi. dar om număra şi-om vedea.

Anunțuri

7 responses

  1. cred ca discursul in care l-a bagat si pe D-zeu in mizeria lui il avea de la prietenul becali. am auzit ca era si prostul de becali pe acolo. pai prostul la prostanac trage. nu vreau sa jignesc dar la asa modele asa popor. oltenii l-au votat pe geoana la greu asa ca sa fie presedintele olteniei.

  2. Ei, uite că nu-i bine nici așa! Cinci ani de acum
    încolo nu mai ai cu cine discuta. Nu te mai ia nimeni în seamă. Fără vangelioni și becaloiți, parcă nu mai are niciun haz. Mai sunt câțiva cu gura mare și caracterul mic ce s-au uitat vorbind încă înainte de turul întâi și turuie și turuie… Zău că sunt drăgălași. Alții mai practici, cum ar fi, dar fără a se limita la Crin, Corneliu, Belu sau Bela, au început combinările de „K” câte „P” (dacă mă pot exprima așa și iată că pot), adevărate insurecții ca în „44. Ehei, dracu’ nu doarme! Dar să-i lăsăm pustiului!
    Miruna, văd că iți cam ies prognozele. Nu încerci și-un horoscop? Ai scoate la bani…

  3. mie nu mi-a zis numai sondajul că iese băse. mi-a zis şi intuiţia. şi lasă că personajele sus-menţionate nu vor lipsi din peisaj. doar că li se va cam schimba rolul.. să vezi când începe băse să-i înfunde. ^^

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s