delirul 3

profii din ziua de azi îs prea preocupaţi cu legea învăţământului. ei nu mai ţin la glumă, îs frustraţi şi irascibili ca şi cum 1 aprilie ar fi o zi special concepută pentru ca elevul să-şi bată joc de somitatea de la catedră, lucru strigător la cer de altfel, împotriva legilor firii.

ori poate gluma lor de 1 aprilie e să vină toţi cu draci, să ne asculte masiv, să ne semene lanul de morcovi pentru ca apoi să ne lase doar cu dată, să ţipe că nu luăm bacul sau să ducă o clasă întreagă la director.

dacă preda ar fi trăit, ar fi scris delirul 2. şi dacă ar fi apărut delirul 2, ar fi fost biblia literaturii române. şi dacă dl. N. ar ţine la glumă, delirul 3 de la 12A i-ar fi smuls un zâmbet.

cât despre micii viitori absolvenţi de 8 clase care au scos în curte tot mobilierul clasei pentru a încropi o clasă în aer liber (inclusiv cu ceas pe peretele exterior al clădirii)… ei bine, meritau diplomă de creativitate şi de originalitate pentru 1 aprilie 2010/cnva. au primit în schimb bilet de vizită prin biroul directorului care nu le-a făcut nimic şi probabil a râs în sinea lui de drama interioară de care suferea profesorul picat victimă.

unii au deviat obscen de mult de la traiectoria normală a vieţii şi le place atât de tare să se auto-gâdile-n orgoliu, că îi ofensează tot ce le atacă energetic cultul propriei persoane, aşa că recurg la metode infantile de răzbunare. pace lor.

***

asta e o melodie potrivită pe care s-o dedic azi. subliniez refrenul.

How on earth could I be any more obvious?
It never really did and now it’s never gonna happen with the two of us
I don’t understand what it is that you’re chasing after
But it makes me really sad to hear you sound so desperate

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s