high sick tear

mă enervează cretinii care înjură pe bloguri. eu una primesc înjurături pe blog. evident, doar am avut destule conflicte. şi sincer mă doare-n pix de toţi retarzii care au impresia că mă ating în punctul sensibil cu câte-o jignire sau înjurătură scrisă eventual cu majuscule şi greşeli gramaticale. desigur, îşi completează şi câte-o adresă de mail inexistentă, de frică să nu-i injur înapoi, sau nu ştiu. nici măcar nu-şi dau seama că n-o să le dau accept vreodată, că nu-s avidă de comentarii pe blog. mnah, nu zic, accept comentarii negative, atâta timp cât există argumente logice şi lipseşte limbajul licenţios. sau chiar şi când nu există argumente logice pot să dau accept, unii sunt amuzant de proşti, şi am de cine să-mi bat joc. dar e sub limita prostiei să vorbesc cu cineva care lasă un „bagamiash pl in mata de vaca imbecila ce esti” (dat exemplu, nu cred că am primit mot-a-mot aşa ceva).

de asemenea, mă plictisesc teribil lăbarii infantili care dacă au 2 ani în plus au impresia că au cucerit parisul. poţi să ai şi 10 ani în plus, dacă eşti prost, vârsta e irelevantă. citez dintr-un dobitoc anonim de pe feisbuc: „iti permiti cam multe, ca sa nu zic k esti nesimta… putting it mildly… si nu mai comenta aiurea ca nu faci decat sa demonstrezi ca esti mai limitata decat ai demonstrat deja”. bun. eu îmi permit multe, pentru că te-ai băgat în seamă ca chiloţii-n cur. de comentat, tu ai fost ăla care a comentat într-una la o chestie despre care nu ştia absolut nimic, dar probabil aveai impresia că părerile tale savante m-ar face să mă închid în carapace şi să-mi regret existenţa. şi n-o mai arde anglo-intelectual cu mine că nu pari deloc mai răsărit.

bine, de fapt pe mine mă enervează multe categorii de oameni, dar reuşesc să-i ignor eroic atâta timp cât nu interacţionez cu ei. deja când îmi respiră aerul virtual mă seacă la ficaţi.

unde băteam eu. discuţia cu retardul de pe fb a pornit dintr-o bucurie a mea manifestată cum că la davila au fost nişte rezultate de m-au uns la inimă. bine, de fapt un anume rezultat m-a uns la inimă. e omeneşte normal uneori să te bucuri şi de eşecul altora, că doar sunt destui care se bucură când o dai în bară, aşa cum sunt şi destui care nu şi-ar călca orgoliul să felicite realizările altora. ce vroiam să zic e că nu orice curcă ipocrită ajunge medic renumit.

felicitări celor admişi pe la facultate. şi de la toamnă, spor la treabă.

Reclame

One response

  1. da, da, am intalnit frecvent indivizi care, observand ca varsta lor o depaseste cu cativa ani pe a mea, sa inceapa sa-mi ofere sfaturi si mostre din intelepciunea acumulata in lunga lor experienta de viata. Nu ma deranjeaza ca se baga ca musca in lapte unde nu i-a chemat nimeni, ci ma deranjeaza ca-mi pierd timpul ascultand niste ineptii, eu vorbind acuma de specia foarte raspandita a celor care nu au cap, dar au impresia ca au . Cum ai spus tu, „daca esti prost, varsta e irelevanta „. Cativa ani in plus nu sunt o garantie .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s