unleash the sirens and the bells

să stăm în sibiu. să facem mâncare și să mergem la concerte frumoase. să mergem pe dealuri, să vedem stele. să ne uităm la filme și să ne urcăm în turnuri de unde să pot ameți fericită. să mergem pentru a mia oară la muzeul farmaciei. să ne fie frig, în ciuda întregii țări. să înjurăm babe în autobuze și în trenuri. să ne fie bine.

sunt o turistă care se simte ca acasă.

unghii de ciocolată și cercei de lemn.

și, din bucurești, cel mai frumos ceas vechi pe care l-am văzut vreodată. al lui arghezi, din ceva fildeș sidefat, alături de ceasul lui antonescu. ion, nu crin. arghezi, părintele nostru spiritual decedat. pentru doritorii de expoziție de ceasuri frumoase, la muzeul național de istorie. să mergeți. eu rămân în sibiu.

Reclame

3 responses

  1. nu cred ca babelor le place sa fie injurate dar e bine sa vizitezi mai multe locuri nu doar sibiul cine stie poate o sa iti placa daca ai avea ocazia sa vezi si sa simti ceea ce este acolo. ps:nu e bine sa spui tot ce gandesti

  2. nu cred că-mi pasă mie dacă le place babelor să fie înjurate. și nu știu ce vrei să zici în sfaturile legate de sibiu. să simt ce-i acolo? nu, o să fiu de lemn. ce căcat sfat e ăla? părere nulă, doar ca să ai ce scrie. și da, nu-i bine să spun tot ce gândesc. de exemplu, gândesc că ai lăsat niște comentarii stupide și irelevante, dar n-o să zic asta niciodată. doar o gândesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s