soulcarver

în ultimele zile mi-au zis destui oameni despre cum eu aș putea aparține unei extreme politice. așa o fi. presupun că da, n-o fi nimic rău în asta, să-mi dezvolt și eu niște credințe mai fondate pe informații, pornind de la o afiliere naturală care se întâmplă. probabil catalogarea din exterior vine din cauză că eu am prea multe prejudecăți. aștept timp de dezvoltare personală, că nu mă pot atașa de-o ideologie politică doar pentru că am eu ceva cu oamenii din jurul meu. dar oricum ar fi, o să-i judec. pentru gândirea lor greșită. pentru complexele lor. pentru cărțile proaste pe care le citesc sau pe care nu le citesc deloc. pentru filmele care le plac. pentru hainele pe care le poartă. pentru planurile lor, pentru scara lor de valori, pentru muzica proastă pe care o ascultă, pentru credințele lor religioase. n-o fi nimeni perfect, dar când nu depui niciun efort de îmbunătățire a propriei condiții, n-o să te privesc niciodată cu ochi buni. atâta știu eu deocamdată.

citesc o carte greșită și nu-mi place deloc, și am ajuns pe la jumate și nu cred că o să-mi schimb părerea până la final. o carte de burroughs. mi-a recomandat autorul un domn care și-a susținut antipatia față de cohen ca scriitor, și m-am gândit că pot accepta o recomandare, că doar uite aici, punct comun de antipatie literară. dar nu. acest domn burroughs scrie despre droguri și orgii cu homosexuali. eu atâta văd și atâta pricep și probabil sunt atât de conservatoare în privința asta, încât nu pot vedea mai mult de-atât. dar serios, am citit despre atâta sex cu și despre homosexuali încât azi m-am surprins observând cururile bărbaților din metrou, și eu nu fac asta niciodată, că nu mi se pare o parte anatomică așa importantă la un bărbat. altă dată nu burroughs. nu.

am învățat despre orientările politice ale cefalosporinelor parenterale de generația a III-a. heh.

ieri în gară, când mi-am îmbrățișat pisica pe peron, un băiet ne-a zis că să-l luăm și pe el în brațe, că și el a venit cu același tren. această prietenie excesivă, o!

închei cu o melodie frumoasă, atipică mie.

Reclame

2 responses

  1. Mă doare după tine, frate Ionatane! Tu erai plăcerea mea; dragostea ta pentru mine era minunată: mai pe sus de dragostea femeiască (Biblia, Cartea a doua a regilor, 1.26 (2 Regi 1,26))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s