ciorapi pentru diabetici și aventuri de la nuntă

am văzut un magazin de ciorapi care-și pusese afiș pe geam cu „avem ciorapi de diabet”. n-am înțeles și nici nu m-am abținut, am intrat să aflu ce-s ăia. vânzătoarea mi-a explicat, pe un ton atotcunoscător, că-s niște ciorapi cu o țesătură specială, pentru că diabeticii au picioarele mereu reci și ciorapii ăștia le stimulează circulația. căcat, erau niște șosete urâte, n-am văzut nimic special la țesătura aia. am căutat pe net, am citit că au nu știu ce fir de argint antibacterian. mă rog, povești nemuritoare, nu mai cred în moș crăciun.

am fost weekendul ăsta la o nuntă, pornită de la făurei și continuată la călărași. m-am distrat, a fost frumos, casă de piatră, etc. de menționat că am găsit pe un perete nepictat al bisericii un desen mic în creion, un portret, care semăna cu unul din meseni, motiv de râs cu lacrimi toată slujba. că am primit, în loc de clasica sticlă de whiskey cerută la furat mireasa, o sticlă de la whiskey umplută cu ceai de salvie. că unul din băieți a dormit cu mirii, că n-a reușit să deschidă ușa de la dormitorul în care trebuia să sosească. că nașul mi-a dus valiza la mașină, și fiindcă i-am zis că-i ușoară, mi-a pus printre haine un bolovan mare, gen juma’ de bordură, cadou de la el. bine că n-avea prin preajmă vreun câine mort.

și altă poveste aflată de la domnii doctori, despre o altă duduie. săraca, monument de prostie cum o știm cu toții, s-a dus la o rudă la înmormântare. răposata născuse cu vreo câteva zile înainte de nefericitul eveniment, dar duduia despre care povestesc s-a gândit că e nobil pentru amintirea răposatei să se îmbârlige cu proaspătul văduv pe care abia îl cunoscuse la înmormântare. pare o telenovelă, nu e. chiar cunoaștem o duduie atât de proastă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s